apk download » laga » Cat Buru - Subway & Run Beus

Cat Buru - Subway & Run Beus

Oleh:Hit Heart Games.

4.3 /5 - 28 votes - Feb 11, 2018

- 5+ Downloads

Ambil Cat Buru - Subway & Run Beus versi apk terbaru.

  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
  • Cat Buru - Subway & Run Beus APK screenshots
Subway & beus ucing ngajalankeun kaulinan!
Cat gawena sareng waktos langkung menyenangkan, sajajalan atawa mode balap.
Langkung ucing keur sukai, diss direncanakan pikeun sakabéh usia, Tom, Kitty atawa karakter semacam anjeun resep. Sunda, slide, roll sarta gawena kenca atawa ka katuhu pikeun nyingkahan hambatan. Datang beus atawa kereta kareta Sunda kalawan 3 perempat. Ieu mangrupakeun petualangan menakjubkan menyenangkan pelari buronan, sangkan ucing Anjeun ngajaga kecepatan gancang, sunda, pergi online sakumaha gancang anjeun bisa ngaliwatan kota, obyek wisata taman subway tetempoan!

Kasus ieu kacida bungah ngajalankeun jeung babaturan di modeu balap, nyepetkeun atanapi kahandap di jalan o, gagah gancang sanggeus ngumpulkeun tanaga. Ningkatkeun keterampilan jeung ucing anjeun dipikacinta. Menerapkan keterampilan beralih ke drive Anjeun dina modeu sajajalan, aya hambatan anu, nyepetkeun ngajalankeun.

Kumaha ngagunakeun alat peraga pohara penting: skor Tinggi, koin emas home, jarak tebih. alat peraga umum, kayaning Skor booster, Magnet, koin booster atanapi Jetpack. Hoverboard ngajaga diri tina nabrak keur 30 detik, ditumbuk lipat pikeun ngaktipkeun nalika ngajalankeun. aya leuwih papan pikeun sukai, sababaraha hijina pamakéan sanggeus meuli hadiah.

Fitur ucing Rush:
.Subway & Beus tetempoan
.Cat amprok sajajalan
.Terburu-buru, sunda, mindahkeun kénca atawa katuhu pikeun nyingkahan
.Kecepatan nepi ka meunang gancang
.Gunakan langkung prop mun meunang nilai luhur, sarta koin
modeu .Tak berujung atanapi Atletik
.Hoverboard ngajaga anjeun
koin .Mengumpulkan tour meunang permata pikeun ngamutahirkeun
hadiah .Sehari-hari
.Lebih lanjut hadiah mésér

Bergabung ka ucing ngudag paling berani!

Kategori: laga

Tanggal Publish: Feb 11, 2018

Versi terbaru: 1.0.3

Dapatkan di: Get Cat Buru - Subway & Run Beus APK on Google Play

Persyaratan: 4.0 dan lebih tinggi

Izin

  • Kekhawatiran

    Cat Buru - Subway & Run Beus APK Dapat mengakses kontak Anda

Sejarah Versi

Versi: Cat Buru - Subway & Run Beus 1.0.3 for (4.0 dan lebih tinggi)

Tanggal: Feb 11, 2018

Ukuran:

Downloads: 5