apk download » action » Epic Fantasi Pertarungan Ninja

Epic Fantasi Pertarungan Ninja

Oleh:Motion Art Games

4.1 /5 - 5,914 votes - Sep 15, 2017

66.91 MB - 1,000,000+ Downloads

Epik fantasi pertempuran kerajaan dengan pedang samurai sedang menunggu untukmu!

  • Epic Fantasi Pertarungan Ninja APK screenshots
  • Epic Fantasi Pertarungan Ninja APK screenshots
  • Epic Fantasi Pertarungan Ninja APK screenshots
KOMMA I SÄKERHETSBEGRÄNSNINGSZONEN
Epic Fantasi Pertarungan Ninja är ett svärdspel gulat med cool combo och realistisk kampfysik.
Delta i den episka kampen om Shaolin munk, barbarer, riddare eller ninja krigare kamp nationer med kampsport, magiska färdigheter och dödliga vapen.

BÄSTA BATTLE SIMULATOR AV MEDIEVAL GAME GULAT
Sluta leta efter episk kampspel perkelahian med cool fighting physics! Epic Fantasi Pertarungan Ninja är det bästa fantasi kriget för en svärdskamp av kampnationer. Gå med i perang militer av peperangan askar och kamp mästare! Gå in i krigssalen för medeltida stridsvärdstrider. Kämpa eller dö i en krigare tales medeltida kamp episka kamp. Utför combo-strejk med ett stridsrop till en kritisk förstörelse av alla i ditt krigssal. Njut av den bästa stridsimulatorn av medeltida spel perkelahian!

Hur man slår: MER TAP, LONGER COMBO
Kombinera kampsporter med hjälp av ett medeltida krigsspuffel dödligt vapen. Ju mer du knackar på - desto mer kritiska förintelse som din krigare kungen utför vid combo i en episk kamp. Rusa in i ett krigslokal med en stridsgråt och slå rivaler av pertarungan ninja av tung hammare, ax eller cudgel. Slå motståndare av en pedang samurai, förintliga rivaler av naginata och polearm i ett fantasi krig. Bekämpa motståndare av katana och wakizashi i en krigshistoria episk kamp. Knacka på varje knapp för att släppa slaget till alla i en pertarungan ninja av medeltida krigstridsmästare och njut av kampfysik!

Kämpa eller dö för ett medeltida krigshärlighet
Delta i den episka kampen om fantasi war! Välj en kampmästare från Shaolin munk, ninja, barbarisk eller riddare kamp nationer. Stoppa in i ett svärdstridande: ta pedang samurai, bråta stridskriget och rusa in i en perang militer! Ta en kritisk förintelse till varje rival i en permainan pertarungan. Rush pertarungan ninja och bli kampmästare i medeltida krig! Visa en kritisk förintelse till den barbariska kungen i en episk kamp för att bli ett svärd peperangan askar fantasi war!

HANDLE LETHAL VAPEN AV EN MEDIEVAL WAR
Alla kampmästare av Epic Fantasi Pertarungan Ninja använder dödliga vapen. Warrior Legends of Barbarian, riddare, Shaolin munk eller ninja krigare stridnationer använder skrämmande dödliga vapentyper: från naginata, wakizashi, cudgel, polearm, ax och många andra. I en episk kamp i strid används mästare Naginata av en klan av Shaolin munk krigare legenden, Wakizashi av Ninjas, Pedang Samurai för riddare, och för kritisk förintelse barbariska kungstridsmästare använder cudgel och polearm!

Epic Fantasi Pertarungan Ninja funktioner:
- Verkliga dödliga vapen låter och stridskrig av varje kampmästare;
- Cool kombination av bra slagfysik med ljus grafik;
- Olika kampnationer i pertempuran kerajaan: barbarer, riddare, Shaolin munk, ninja;
- Massor av dödliga vapentyper relaterade till medeltida krig: naginata, wakizashi, ax, cudgel, polearm, pedang samurai, etc.
- Unstoppable fighting combo för varje kämpande mästare: barbarisk, Shaolin munk, riddare och ninja.

Testa dig själv i ett medeltida krig
Delta i svärdslag i kampnationer! Ta ett steg i ett krigsrum med en stridsskrik: bli den bästa krigskongen och gör en kritisk förintelse för alla i kamplistan till och med den mäktiga barbariska kungen av en pedangsamurai i ett hänsynslöst skräp med olika typer av medeltida krigslidande vapen! Unblock den barbariska kungen: Upprepa ditt svärdstrid, gå in i krigsrummet igen, delta i en stridsfantasi, återvänder sitt ledarskap i krigets krig av Epic Fantasi Pertarungan Ninja!

apa yang baru

Peningkatan performa

Kategori: action

Tanggal Publish: Sep 15, 2017

Versi terbaru: 1.5

Dapatkan di: Get Epic Fantasi Pertarungan Ninja APK on Google Play

Persyaratan: 4.3 and up

Izin

  • Kekhawatiran

    Epic Fantasi Pertarungan Ninja APK no preocupaciones

Sejarah Versi

Versi: Epic Fantasi Pertarungan Ninja Bervariasi berdasarkan perangkat for (4.3 and up)

Tanggal: Sep 14, 2017

Ukuran: 66.91 MB

Downloads: 1,000,000